Продавець Замки на Барабашово розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
257 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

Торговый центр Барабашово 7-я площадка хозряды 2 ряд контейнер № 1369-1370, Харків, Україна
+380 (67) 952-26-02
+380 (50) 191-59-21
Замки на Барабашово

Мангали

Мангал як явище прийшов до нас із Кавказа. Слово «мангал» у перекладі означає «кошик із вугіллям». Є безліч різновидів мангала, але суть процесу приготування однакова: невеликі шматочки попередньо замаринованого м'яса настромлюються на металеві прути — шампури та, обертаючись, підсмажуються високо над вугіллям за високої температури. Отже, м'ясо швидко покривається скоринкою, а велика відстань від вугілля дає змогу пропектися йому всередині. На відміну від мангала, у барбекю для смаження м'яса використовується решітка, розташована невисоко над вугіллям, який насип на другу решітку, розташовану нижче. Углі дають середній жар, м'ясо, нарізане поперек волокон великими шматками (стейки, котлети), розміщене ближче до вугілля, але запікається довше. М'ясо для барбекю заздалегідь не маринується, але в процесі приготування постійно змащується спеціальним соусом-маринадом.
Мангал як явище прийшов до нас із Кавказу. Слово «мангал» у перекладі означає «кошик із вугіллям». Є безліч різновидів мангалу, але суть процесу приготування однакова: невеликі шматочки попередньо замаринованого м'яса нанизуються на металеві прути - шампури і, обертаючись, високо підсмажується над вугіллям при високій температурі. Таким чином, м'ясо швидко покривається скоринкою, а велика відстань від вугілля дозволяє пропікатися йому всередині. На відміну від мангалу, в барбекю для смаження м'яса використовується грати, розташовані невисоко над вугіллям, який насипаний на другу решітку, розташовану нижче. Вугілля дають середній жар, м'ясо, нарізане поперек волокон великими шматками (стейки, котлети), знаходиться ближче до вугілля, але довше запікається. М'ясо для барбекю не маринується, але в процесі приготування постійно змащується спеціальним соусом-маринадом.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner